Bitcoin Cash, VeChain, Dogecoin Prijsanalyse: 21 juli

De altcoin-markt heeft een consolidatiefase doorgemaakt, samen met grote crypto-activa. Ondanks het trage tempo van de koersbewegingen zijn veel andere small-cap activa de afgelopen dagen getuige geweest van een grote volatiliteit, terwijl grote cryptocurrency’s rond hun onmiddellijke weerstand en steun stuiterden.

Bitcoin Cash [BCH]

De Bitcoin Cash [BCH] markt, net als de vork, heeft de Bitcoin Trader zijwaartse bewegingen geregistreerd. Zijn prijs is beperkt tussen zijn onmiddellijke weerstand op $234.85 en zijn steun op $215.96. De huidige waarde waarop BCH werd verhandeld was $225.91, aangezien het een rendement van 9.22% YTD registreerde. Volgens de evoluerende trend in de markt heeft de prijs van BCH aan kracht ingeboet en vormde het een bearish market.

De Awesome Oscillator [AO] indicator heeft een vergelijkbaar patroon laten zien. De lengte van de staaf, die het momentum vertegenwoordigt, leek op het moment van drukken te zijn afgenomen, en toen de AO onder nul bewoog, gaf dit aan dat het korte termijn momentum nu sneller daalde dan het lange termijn momentum dat een bearish selling opportunity signaleerde. Onlangs kondigde Grayscale Investments aan een groen licht te ontvangen van de toezichthouders voor de verkoop van Bitcoin Cash en Litecoin aan het publiek.

VeChain [VET]

Net als verschillende small-cap activa, heeft VeChain [VET] die 20e gerangschikt op de CoinMarketCap lijst met een marktcap van 911,91 miljoen dollar, is het waarnemen van een enorme groei. Na deel uit te maken van een stijgende uptrend, haperde de prijs van beroepsonderwijs en -opleiding en was de prijs in de perstijd aan het afglijden. Volgens de dagelijkse grafiek van de munt, is het getaxeerd bij $0.0164, terwijl zijn weerstand bij $0.0203 en steun bij $0.0158 werd gemerkt. Zelfs als de munt 185% aan zijn investeerders in YTD teruggaf, heeft het plaatsgemaakt voor een bearish markt.

Volgens de Parabolische SAR-indicator, zette de plotselinge piekprijs van het VET de munt in de competitie van de bullish coin, maar de stijgende prijs verloor momentum en stortte in. Dit zorgde ervoor dat de markers van Parabolic SAR boven de kaarsen uitkwamen, wat een bearish market in de kijker zette. Recente rapporten benadrukten een frauduleuze VeChain oplichterij op YouTube die de gelijknamige „double your money“ regeling promootte.

Dogecoin [DOGE]

Dogecoin heeft de prijsladder omhoog geschoven. De plotselinge toename van de volatiliteit heeft de prijs van de munt opgedreven en TikTok was grotendeels verantwoordelijk voor deze piek, gevolgd door een tweet van Elon Musk. De prijs van de 31ste munt op CMC is in twee dagen tijd met 151% gestegen van $0,0022 naar $0,0056. Deze druk verdween echter al snel en de waarde van de munt gleed terug naar $0.0031. Aangezien de volgende nauwe weerstand $0,0038 bedroeg en de steun $0,0022, heeft de munt de afgelopen dagen zijn huidige prijspunt behouden.

Naarmate de prijs daalt, merkt de Bollinger Bands-indicator de enorme toename van de volatiliteit op, omdat de band uiteenloopt. Terwijl de signaallijn de volgende beweging niet besliste. Echter, aangezien de koers de signaallijn dompelde, kan deze een positie innemen onder de kandelaars, wat duidt op een bearish markt.

Empfohlene Artikel