Bitcoin-evangelist Anthony Pompliano mærker DeFi En ICO-mærket fidus

DeFi’s eksplosive vækst har på ingen måde mindsket kritikken fra kryptoindustrien. Faktisk har den stigende brug og popularitet tiltrukket hård kritik fra branchens aktører, som alle for det meste har klassificeret The News Spy som en boble.

Nu har Anthony Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital, gentaget en lignende optagelse

I et svar-tweet til andre brancheaktører, der har været forkæmper for DeFi-bølgen, erklærede Bitcoin-maksimalisten, at „DeFi-svindel“ fortalere også var bag ICO-svindel.

Mens alle ICO’er ikke var meget falske, overlevede kun nogle få, og sammenlignet med DeFi er mange kryptopersonligheder uenige i, at DeFi virkelig er en fidus. Pomplianos argument trækker sig tilbage til et tidligere tweet, hvor han hævder, at DeFi er mere centraliseret, end det viser sig at være. Citerer, at de fleste Ethereum-noder køres på Amazon-webtjenesterne (AWS), foreslår Pompliano, at Jeff Bezos kunne begrænse de fleste DeFi-applikationer på Ethereum-netværket.

Kontrol over DeFi-apps

Tilbagevendende tilbage var de fleste kryptopersonligheder uenige i, at Ethereum ikke var så centraliseret, som han hævder. Camila Russo, et teammedlem på en DeFi-forskningsplatform, præciserer, at kun 37% af de hostede noder er på Amazon, mens 70% hostes på andre platforme.

Der er stadig plads til decentralisering

Det store problem er måske ikke en mindre mængde noder, der er forbundet til AWS, men muligheden for, at Ethereum måske ikke har så meget kontrol over sit netværk, som det hævder at være. Hvis Amazon for eksempel dykker ned i kryptokurrency ved at oprette sin egen Blockchain og digitale valuta i fremtiden, kan mere end 20% af netværkets effektivitet gå tabt, og priserne kan også manipuleres med.

Endnu værre, hvis andre skytjenester skulle afslutte Ethereum-noder, kunne næsten hele netværket udslettes med det samme. Da Ethereum mærker sig selv som et decentralt netværk på trods af at meget af dets økosystem distribueres på andre platforme, er det forståeligt, at Ethereum-brugere vil være forsigtige med netværket, og hvor kontrol virkelig er på dette tidspunkt.

I mellemtiden er mange kryptopersonligheder på sidelinjen om niveauet for kritik, der kastes mod Ethereum, især fra Bitcoin maksimalister. Erik Voorhees og Alex Saunders reagerede begge på samme måde og sagde, at Ethereum-kritikere lignede Bitcoin-kritikere, der for det meste trak Bitcoin ud fra et ekstremt subjektivt synspunkt.

Empfohlene Artikel