BITCOIN FUNDAMENTALS BLIJVEN GROOT ONDANKS EEN DALING VAN $3.000 VAN DE HOOGTEPUNTEN: ANALIST

  • Bitcoin is dramatisch gedaald van zijn $19.500 hoog
  • De munt viel zo laag als $16.200 vroeger vandaag amid een sterke verkoop en een gebrek aan het kopen van steun.
  • Sommigen denken dat de daling van 3.000 dollar het begin kan zijn van een diepere heropleving in de komende maanden
  • Willy Woo, een prominente on-chain analist, blijft optimistisch.

BITCOIN DAALT DRAMATISCH VAN $19.500 HOOG NAAR $16.200 LAAG

Bitcoin is dramatisch gedaald van zijn $19.500 hoogtepunten. De munt viel eerder vandaag zo laag als $16.200 te midden van een sterke uitverkoop en een gebrek aan koopondersteuning. Sommigen geloven dat dit een gevolg is van het feit dat de meeste Amerikaanse handelaren en instellingen de afgelopen dagen (en de komende dagen) vrijaf hebben genomen als gevolg van het Thanksgiving-seizoen.

Sommigen denken dat de daling van $3.000 het begin zou kunnen zijn van een diepere retracement in de komende maanden. Hoewel, volgens Willy Woo, de lange-termijn-basisprincipes van deze ruimte meer bullish blijven dan ooit, waardoor dit een goed moment is om te kopen.

Verwijzend naar de onderstaande grafiek uit Glassnode, die laat zien dat de ruilstromen van Bitcoin neutraal zijn, schreef Woo:

„Marge-lengtes zullen worden geslagen tot ze te kort komen. Was bullishness was veel oververhit. Ruilstromen zijn neutraal; spotverkopers worden gematched met kopers. Fundamentele een grote. De komende weken? Een geweldige tijd om goedkope munten te scheppen voor 2021.“

Hij voegde eraan toe dat de recente rally van de $17.000 regio naar $19.000 werd gekenmerkt door „kleinere kopers.“ Voor hem is dit een duidelijk teken dat de markt op korte termijn oververhit begon te raken:

„De laatste fase van de run naar ATH-resistentie werd gekenmerkt door kleinere kopers, een klasse-inrush van noob FOMO. Dat gezegd hebbende, was het aantal nieuwe gebruikers dat vorige week is gekomen het hoogste dat we in deze stierengevechten hebben gezien, met 2017 manageniveaus.

NIET DE ENIGE STIER

Andere analisten blijven bullish ondanks de voortdurende daling.

Verwijzend naar hoe een enorme hoeveelheid Bitcoin wordt gekocht door retailspelers die gebruik maken van platforms zoals PayPal, Dan Morehead, co-CIO van Pantera Capital, zei onlangs:

„Toen PayPal live ging, begon het volume te exploderen. De toename van het itBit-volume betekent dat PayPal binnen vier weken na de livegang al bijna 70% van de nieuwe voorraad bitcoins koopt. PayPal en Cash App kopen al meer dan 100% van alle nieuw uitgegeven bitcoins.“

Velen denken dat uiteindelijk, de kopers sterk zullen opwegen tegen de verkopers op een bepaalde dag. Dit zal resulteren in een sterke stijging in de loop van de tijd, aangezien er niet genoeg marktaanbod van BTC is om aan de marktvraag te voldoen.

Empfohlene Artikel