Två typer av Bitcoin FOMO, Max Keizer förklarar reaktioner från sena köpare

Det finns ett antal kända investerare som Warren Buffet, Jim Rogers, Peter Schiff och så vidare som avvisar idén om Bitcoin Era. Bland dem är Schiff en av de ledande kritikerna och uttrycker sin bluff och Ponzi uppmanar sig Bitcoin och krypto regelbundet.

Enligt Max Keizer är det dessa ‚inte‘ Bitcoin-påverkande som är de som hänger sig åt FOMO på högsta tid senare.

Han tweetade

@PeterSchiff Jim Rogers, @mcuban (Mark Cuban) och andra pre-myntare representerar enorma uppköpte efterfrågan på #Bitcoin . När de äntligen förstår det, kommer de att gå all-in med stora köp. Jag garanterar 100% att detta är fallet.
Han föreslog att Peter Schiff kommer att utlösa ett panikköp till 50 000 dollar.
McAfee och ‚Karen Meme‘
Dessutom gick han också till attack John McAfee, grundaren av McAfee Anti-Virus, som gick ut från att stödja Bitcoin till andra kryptokurser.

McAfee var populär i kryptosamhället för hans 1 miljon dollar / Bitcoin-förutsägelse. Men han flyttade sin tro till en tokeniserad värld med andra kryptokurser som ledde betalningsavgiften. Enligt Keizer är syftet med shilling och marknadsföring av altcoins bara ett meningslöst försök att kopiera de tidiga vinsterna i Bitcoin.

Binance-erbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och få 10% rabatt på avgiften varje gång du handlar

Detta har viss sanning i det eftersom investeringar i altcoin vanligtvis har varit motiverade att „stack sats“. Keizer tweetade ,

Exempel på någon som är * inte * en #Bitcoin- påverkare: John McAfee Han kom till BTC sent (var redan förbi 2 000 $) Och efter den inledande, splashy upprörelsen – fortsatte att utplåna Bitcoiners globalt med hans extremt dodgy „dagens mynt“ -bedrägeri # KingOfScammers

Han fortsatte med samtalet Mrs McAfee en „Karen“ (med hänvisning till memen som en okunnig kvinna med snuten) som svarade till Johns försvar. Emellertid fortsatte Keizer att indikera att McAfee är lämpad för att shill „Karencoin.“ McAfee hade ett ödmjukt svar på Keizer och avstod från att gå in på detaljerna. Han tweetade ,

@maxkeiser har av någon anledning skräpat mig nyligen. Jag bryr mig inte. Jag är verkligen mycket trashable. Jag respekterar emellertid Max och inkluderade även honom i min topp 50-lista med kryptoinfluensörer – var och en med sin egen filmaffisch:

Håller du med Max Keizers åsikter? Vänligen dela dina åsikter med oss.

Empfohlene Artikel